Οικογενειακή παράσταση «Η Απίστευτη Αποκάλυψη του Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε»

Σάββατο,
20 Φεβρουαρίου,
4μ.μ.

Μια οικογενειακή παράσταση δραματοποιημένης αφήγησης με τίτλο «Η απίστευτη αποκάλυψη του Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε», βασισμένη στο βιβλίο της Άννας Κουπάνου, θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνόπολις 20, το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου στις 4μ.μ.

Ο Σεμπάστιαν Μοντεφιόρε, ήταν ένας ψυχαναγκαστικός υπολογιστής ρίσκου για τα πάντα. Κάθε πρωί που ξυπνούσε έβγαινε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το γκαζόν. Ήθελε να διπλοελέγξει αν είχε παντού το ίδιο ύψος. Κάποια στιγμή γίνεται μάρτυρας μίας απίστευτης αποκάλυψης...

Μια ιστορία με ήρωες σκύλους και ανθρώπους να αντιμετωπίζουν περιπέτειες και διλήμματα στο αγώνα τους για το τι είναι σωστό και τι είναι δίκαιο.

Μια ξεχωριστή παράσταση δραματοποιημένης αφήγησης όπου 2 ηθοποιοί υποδύονται πάνω από 12 ρόλους. Οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν το σώμα τους για να μεταμορφωθούν σε χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα της ιστορίας. Με σκηνικά μόνο ένα παγκάκι, η παράσταση πάει παντού και σας ταξιδεύει με πολλή δημιουργικότητα, φαντασία και χιούμορ σε μια διαφορετική θεατρική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Παίζουν: Άννα Ηλία και Μοχάμεντ Αουάντ
Παραγωγή και Σκηνοθεσία: Ομάδα δραματοποιημένης αφήγησης ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ
Ηλικία: 5+
Γλώσσα: ελληνικά

Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Απαραίτητη η προκράτηση εισιτήριων στο 70002420.