Ρεσιτάλ Κλασικής και Τζαζ Μουσικής

Παρασκευή,
29 Ιανουαρίου 2016,
8μ.μ.

Οι Tatiana Stupak και Leonid Nesterov, δύο πιανίστες με διαφορετικό είδος ρεπερτορίου θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα για τους λάτρεις της κλασικής αλλά και της τζαζ μουσικής, την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016, στις 8μ.μ. στο Τεχνόπολις 20.

Το κλασικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί από την Tatiana Stupak θα περιέχει έργα των Bach, Chopin, Liszt, Prokofiev και Schumann. Από την άλλη, το τζαζ πρόγραμμα θα περιέχει κλασικά κομμάτια τζαζ αλλά και συνθέσεις του πιανίστα Leonid Nesterov.

Είσοδος: 10 ευρώ
Απαραίτητη η προκράτηση εισιτηρίων στο 70002420.

Tatiana Stupak
Γεννήθηκε το 1986 στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία και άρχισε να παίζει πιάνο στην ηλικία των 5. Φοίτησε στο Conservatory Music College όπου και κέρδισε πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς και αποφοίτησε με δίπλωμα Performer. Συνέχισε τις σπουδές της στο The Rimsky-Korsakov St Petersburg State Conservatory, αρχικά με τον καθηγητή Leonid Sintsev, μαθητή του S. I. Savshinskiy. Η Tatiana έχει παρουσιαστεί ως σολίστας στη Ρωσία, Αυστρία, Γερμανία και πιο πρόσφατα στην Κύπρο, όπου ζει από το 2007.

Leonid Nesterov
Ο Leonid Nesterov ανακάλυψε το μουσικό του ταλέντο στην Λετονία και μετακόμισε στη Λεμεσό το 2010 για να συνεχίσει την καριέρα του. Συχνά διοργανώνει κονσέρτα τζαζ μουσικής και διευθύνει το Leonid Nesterov Trio. Εμφανίζεται με διάφορους ταλαντούχους μουσικούς στην Κύπρο αλλά και με μουσικούς από τα Βαλκάνια, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ρωσία και τον Ισραήλ.