Ρεσιτάλ Πιάνου με τη Μαριάννα Γεωργίου

Παρασκευή,
8 Ιανουαρίου 2016,
8μ.μ.

Ένας από τους στόχους του Τεχνόπολις 20 είναι να προσφέρει την σκηνή του σε νέους καλλιτέχνες και να προωθήσει ταλέντα της πόλης της Πάφου. Έτσι με πολύ χαρά θα φιλοξενήσει την νεαρή σολίστ Μαριάννα Γεωργίου σε μια συναυλία για σόλο πιάνο, την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 8μ.μ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Beethoven, Liszt, Debussy και Ravel. Ελάτε για ένα όμορφο μουσικό βράδυ και στηρίξτε τη νέα ταλαντούχα γενιά μουσικών.

Είσοδος: 8 ευρώ
Κρατήσεις στο 70002420.

Λίγα λόγια για τη Μαριάννα Γεωργίου
Η πιανίστρια Μαριάννα Γεωργίου, γεννημένη στην Κύπρο, παρακολούθησε μουσικές σπουδές για τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο του Νόττινγχαμ της Αγγλίας. Η μουσική της παιδεία ξεκίνησε σε ηλικία πέντε ετών, όπου κάτω από την επίβλεψη της Βουλγάρας πιανίστριας Ivelina Ruseva, απέκτησε το πρώτο της δίπλωμα πιάνου ένα χρόνο πριν την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Κατά την διάρκεια του πτυχίου (και του μεταπτυχιακού) της, παρακολούθησε μαθήματα πιάνου με την καταξιωμένη πιανίστρια Brenda May, και αποφοίτησε με άριστα, αποκτώντας υποτροφία για τις ικανότητές στο πιάνο. Ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της τον Σεπτέμβριο του 2014 με κύρια κατεύθυνση το ‘Performance studies’ και αποφοίτησε τον φετινό Σεπτέμβριο. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς, φεστιβάλ και masterclasses και έχει παρουσιαστεί σε κλασικά κονσέρτα, και μουσικές σκηνές. Μέσα στον επόμενο χρόνο φιλοδοξεί να αποκτήσει το δεύτερο δίπλωμα πιάνου, LRSM και να συνεχίσει την έρευνα όσον αφορά το ‘Performance studies’.