Νίκος Γκάτσος: Μισός αιώνας ελληνικό τραγούδι

Τετάρτη
1η Απριλίου 2015 
8.00 μ.μ.

Ο Πολιτιστικός Χώρος «Τεχνόπολις 20» στην Πάφο μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας "Νίκος Γκάτσος: Μισός αιώνας ελληνικό τραγουδι" επαναλαμβάνει το αφιέρωμα για ακόμη μια βραδιά με τους Σωτήρη Καραγιώργη, Ευαγόρα Καραγιώργη και Στέλιο Κακογιάννη, την Τετάρτη, 1η Απριλίου, στις 8 μ.μ.

«Με τις πρόσφατες εξελίξεις στον Δήμο Πάφου συζητούσαμε και ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Οι τρεις αποφασίσαμε, μέσα από την μουσική τέχνη που εμείς, εδώ και τρεις-τέσσερις δεκαετίες τώρα ασκούμε επαγγελματικά, να προβάλουμε μια άλλη Πάφο, μιαν άλλη πλευρά από αυτήν της φθοράς. Αυτή την προσπάθεια ήρθαμε να προτείνουμε με συνοδοιπόρους τα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου του οποίου οι στίχοι αντέχουν στου χρόνου αλλά και στων ανθρώπων τη φθορά.»

Είσοδος: 8 ευρώ
Πληροφορίες και Κρατήσεις: 70002420

Λίγα λόγια για τους συντελεστές
Ο Σωτήρης Καραγιώργης είναι γνωστός μουσικός, εκπαιδευτικός και συνθέτης στον χώρο της Πάφου αλλά και της Κύπρου γενικότερα, μέσα από την προσωπική του δουλειά, το συλλογικό του μουσικό έργο και την πολύχρονη παρουσία του στον χώρο της χορωδιακής μουσικής αλλά και του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

Ο Ευαγόρας Καραγιώργης μουσικός, εκπαιδευτικός και συνθέτης, έχει ασχοληθεί έντονα με την κυπριακή μουσική αλλά και την έντεχνη ελληνική μουσική μέσα από συναυλίες αλλά και προσωπική μουσική δημιουργία.

Ο Στέλιος Κακογιάννης υπήρξε μαθητής αλλά και για δεκαετίες σταθερός μουσικός συνεργάτης και ερμηνευτής τραγουδιών του Σωτήρη Καραγιώργη και άλλων συνθετών. Διαθέτει ξεχωριστή, μεστή και αισθαντική φωνή, παράλληλα με τη μεγάλη του εμπειρία στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.