Διάλεξη με θέμα «Θεές σε κάθε γυναίκα: Εξερευνώντας τον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας»

Με τη Μαρία Πολυκάρπου
Τετάρτη
18 Μαρτίου
6 μ.μ.

Ο Πολιτιστικός Χώρος «Τεχνόπολις 20» στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων αφιερωμένα στη Γυναίκα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, διοργα-νώνει διάλεξη με θέμα «Θεές σε κάθε γυναίκα: Εξερευνώντας τον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας», με ομιλήτρια την δραματοθεραπεύτρια Μαρία Πολυ-κάρπου. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ.

Πως γίνεται μια γυναίκα να δίνει σημασία στη συντροφικότητα και την τεκνογο-νία, ενώ άλλη γυναίκα να εστιάζεται στην ανεξαρτησία και την επαγγελματική ανέλιξη; Πως γίνεται μια γυναίκα να είναι εξωστρεφής, οργανωτική, προσέχο-ντας τις λεπτομέρειες, ενώ άλλη να είναι εσωστρεφής και συνδεδεμένη περισ-σότερο με τη διαίσθηση της; Στον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας υπάρχουν ενεργοποιημένα αρχετυπικά γνωρίσματα κοινά με άλλες γυναίκες, τα οποία έχουν πάρει τη μορφή γυναικείων θεοτήτων μέσα από μύθους και ιστορίες. Έχοντας ως οδηγό τις θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας θα εξερευνήσουμε μαζί πτυχές της γυναικείας ψυχής.

Είσοδος Δωρεάν
Κρατήσεις και Πληροφορίες: 70002420

Λίγα λόγια για τη Μαρία Πολυκάρπου
Η Μαρία Πολυκάρπου είναι δραματοθεραπεύτρια και μέλος του Βρετανικού Συνδέσμου Δραματοθεραπευτών (BADth). Πήρε την εκπαίδευση της από το Sesame Institute στο Royal Central School of Speech and Drama του Universi-ty of London. Kατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική από το Edinburgh University. Έχει ευρεία επαγγελματική εμπειρία δουλεύοντας θεραπευτικά με παιδιά, έφηβους και ενήλικες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Εφαρμόζει τη μέ-θοδο της Δραματοθεραπείας στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα προσφέ-ροντας ατομικές συναντήσεις, ομάδες και βιωματικά εργαστήρια.