Event Details

Starts on:20/05/2018 20:30

Description

Οι Sung Mellow είναι ένα τζαζ τρίο που επικεντρώνεται στην τζαζ μπαλάντα, καθώς και στο blues και folk τραγούδι, στηρίζοντας τις παρουσιάσεις τους στην απλότητα και τη μελαγχολία. Θα βρεθούν για μια μόνο συναυλία στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 8:30μμ και απολαύστε ένα live που θα περιλαμβάνει κλασικά τζαζ τραγούδια, καθώς και επανεκτελέσεις folk και blues τραγουδιών, παιγμένα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Συχνά ενσωματώνουν αυτοσχεδιασμούς επί τόπου για να δώσουν νέες μορφές στα τραγούδια. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Λευτέρη Μουμτζή (φωνητικά), τον Ερμή Μιχαήλ (κιθάρα) και τον Ανδρέα Παντελή (πιάνο).

Είσοδος: 10 ευρώ
Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

https://www.facebook.com/sungmellow/

Λίγα λόγια για τους μουσικούς

Ο Λευτέρης Μουμτζής είναι μουσικός και τραγουδοποιός. Με μια καριέρα που εκτείνεται σχεδόν είκοσι χρόνια, ο Λευτέρης έχει κυκλοφορήσει αναγνωρισμένες ηχογραφήσεις σαν σόλο καλλιτέχνης αλλά και σαν μέλος διαφόρων γκρουπ. Τα άλμπουμ του με το Trio Tekke αντιπροσωπεύουν ορόσημα της σύγχρονης ελληνικής ρεμπέτικης μουσικής, ενώ οι δίσκοι του ως J.Kriste, Master of Disguise, είναι ο τέλειος συνδυασμός της 70 's folk και της εποχής ‘Reflections ', του Μάνου Χατζιδάκι. Μουσική του επίσης μπορεί να ακουστεί σε δίσκους από συγκροτήματα όπως το rock trio The Low Spark και η ελληνικό prog-folk Σωτήρες στην οποία είναι και σταθερό μέλος. Έχει συνθέσει επίσης μουσική για αρκετές θεατρικές παραστάσεις και είναι ο διοργανωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής των Φεστιβάλ Φέγγαρος, Μουσικό Χωριό Φέγγαρος και Λευκωσία Loop Festival.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: www.moumtzis.com

Ο Ερμής Μιχαήλ γεννήθηκε το 1988 στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι ένας από τους πιο δραστήριους μουσικούς του νησιού. Το 2008 έγινε δεκτός στο κονσερβατόριο του Ρότερνταμ (Τμήμα Τζαζ). Έπαιξε στο «North Sea Jazz Festiva;» το 2010 ως μέλος της Big Band του Ρότερνταμ. Το 2011 ολοκλήρωσε το πτυχίο Bachelor Music (Jazz Guitar) με τιμητικές διακρίσεις. Το 2012, ο Ερμής Μιχαήλ κέρδισε το 1ο βραβείο στο Διαγωνισμό Υποτροφιών του Ιδρύματος Νικολάου Οικονόμου (NEF). Το 2014 ολοκλήρωσε το μάστερ στη Τζαζ Κίθαρα στο κονσερβατόριο του Ρότερνταμ (Codarts). Από τότε συνεργάζεται με πολλούς αξιόλογους μουσικούς όπως ο Gilad Atzmon, ο Tony Lakatos, η Αλεξία Βασιλείου, ο Ed Verhoeff και ο Damian Erksin. Παράλληλα, έπαιξε στην ηχογράφηση του άλμπουμ "As It" (2016) & “Transitions” (2018) του Cahit Kutrafali και έχει εναρμονίσει και ενορχηστρωσει τη μουσική του album "EP Amalgamation Project" (2014) της Βασιλικής Αναστασίου, καθώς και το νέο άλμπουμ το 2017 το οποίο παρουσιάσαν στο Μόναχο «Zyprischer Fruhlin 2017». Το 2016 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ "Minor Change" με τις αυθεντικές του συνθέσεις. Έχει συνθέσει μουσική για το 13ο Φεστιβάλ Θερινής Χορού - Skytali ». Το 2017 έλαβε μέρος με το κουιντέτο του στο «My Unique Jazz Festival» στο Βερολίνο. Σε συνεργασία με τoυς "Louvana Records" δημιούργησε το εργαστήρι «Μοντέρνας Κιθαρας Vol.1" στο «Μουσικό Χωριό» 2016 και 2017. Έχει επίσης πραγματοποιήσει τζαζ σεμινάριο στο «Yakın Doğu Üniversitesi" σε συνεργασία με τον Cahit Kutrafali. Το 2015 έλαβε μέρος στο φεστιβάλ "ΚΥΠΡΙΑ 2015" με το "Ermis Michail Quintet" και το επόμενο έτος παρουσίασε την πρωτότυπη μουσική του και του Tony Lakatos στο φεστιβάλ "ΚΥΠΡΙΑ 2016" με το "Invitation Project". Διδάσκει τζαζ κιθάρα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από το 2013 και έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα "Next Step" σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικής του Πανεπιστημίου, μια σειρά σεμιναρίων / webinars, συναυλιών και ηχογραφήσεων με τοπικούς και ξένους καλλιτέχνες . Στο παρόν στάδιο διδάσκει τζαζ κιθάρα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και εμφανίζεται με “Free Over Four”, “Fuzz Bus”, “Sung Mellow”, “Amalgamation Project”, “Trio Misterioso”, “Alkis Agathokleous 5tet” ,“Cahit Kutrafali Group” “Ermis Michail Quintet” σε σκηνές και φεστιβάλ στην Κύπρο και εξωτερικό σαν κιθαρίστας και ενορχηστρωτής.

Ο Αντρέας Παντελή (1983), καθηγητής τζαζ πιάνου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, είναι ένας από τους ενεργούς μουσικούς της κυπριακής μουσικής σκηνής. Σαν πιανίστας ειδικεύεται στον αυτοσχεδιασμό, με χαρακτήρα διαμορφωμένο από επιρροές της κλασσικής μουσικής μαζί με την jazz. Τελείωσε σπουδές Jazz Piano Performance στα κονσερβατόρια του Ρόττερνταμ (B.A) και της Χάγης (M.A). Tα τελευταία χρόνια δίνει παραστάσεις σε φεστιβάλ και jazz venues, γράφει μουσική για προσωπικά του σχήματα, καθώς και για θεατρικά και χορευτικά έργα. (Θοκ: “Λόγια και Μουσική”, Θοκ: “Ένας εχθρός του λαού”, 13ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Χορού: “Σκυτάλη”). Στο παρόν ασχολείτε με τα σχήματα “Free Over Four”, “Fuzz Bus”, “Sung Mellow”, “Cahit Kutrafali Group” και με το “Εrmis Michail Quintet”, με το οποίο ηχογράφησε για τους προσωπικούς δίσκους του κιθαρίστα Ερμή Μιχαήλ “Minor Change”, και του μπασίστα Cahit Kutrafali “Transitions” και “As it is”, δουλειές που παρουσιάστηκαν μέχρι στιγμής σε Κυπρο και Βερολίνο.

Location

Bigger Smaller