Το Τεχνόπολις 20 στεγάζεται σε ένα διατηρητέο και ανακαινισμένο νεοκλασικό αρχοντικό που κτίστηκε το 1920. Έχει χρησιμοποιηθεί ως κατοικία, νηπιαγωγείο, τηλεοπτικός σταθμός και τώρα ήρθε η στιγμή να αποτελέσει έναν πυρήνα πολιτιστικής δημιουργίας.

Το Τεχνόπολις 20 διαθέτει πέντε δωμάτια στο κυρίως κτίριο και ένα ανεξάρτητο στούντιο. Οι λειτουργίες αυτών των δωματίων εναλλάσσονται εύκολα ανάλογα με την περίσταση και τη δραστηριότητα.

Κεντρική σκηνή

Το κεντρικό δωμάτιο του Τεχνόπολις 20 είναι ένας ιδανικός χώρος για μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις, διαλέξεις και εργαστήρια. Ο χώρος διαθέτει πιάνο, επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό και ειδικό φωτισμό και μηχανισμό για έκθεση πινάκων.

Χωρητικότητα: 50 καθήμενα άτομα, Διαστάσεις: 45 τ.μ.

 

STUDIO 20

Το παλιό ηχομονωμένο τηλεοπτικό στούντιο είναι ένας ανεξάρτητος χώρος, ιδανικός για μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις μεγαλύτερης εμβέλειας, προβολές και διαλέξεις. Ο χώρος έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνεται και να χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και πρόβες. Διαθέτει επαγγελματικό φωτισμό, οθόνη προβολών και projector.

Χωρητικότητα: 60 καθήμενα άτομα , Διαστάσεις: 55 τ.μ.

Δωμάτια εκθέσεων και σεμιναρίων

Τα δύο αυτά δωμάτια, τα οποία είναι συνδεδεμένα, είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να λειτουργούν κυρίως ως εκθεσιακός χώρος. Μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν μικρότερης κλίμακας εκδηλώσεις, όπως εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, συναντήσεις και να λειτουργήσουν ως αναγνωστήριο.

Χωρητικότητα: 15-20 άτομα, Διαστάσεις: 20 τ.μ. το κάθε δωμάτιο

Εξωτερικός χώρος εκδηλώσεων

Στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για εκδηλώσεις με σκηνή 6x2.5m. Ο χώρος είναι ιδανικός για μεγάλης εμβέλειας συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου ή χορού. Κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θερινό σινεμά. Χωρητικότητα: 200 άτομα

Τεχνόπολις 20 Καφενείο

Στο Τεχνόπολις 20 λειτουργεί καφενείο σε ένα όμορφο εξωτερικό χώρο και σε ένα ξεχωριστό μέρος του κυρίως κτιρίου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, τη φρέσκα λεμονάδα, το ποτό σας ή ένα σνακ. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε ντόπια κρασιά συνοδευόμενα με ποικιλία τυριών, αλλαντικών και φρούτων.

Ο ανοιχτός χώρος του Τεχνόπολις 20 είναι ιδανικός για εξωτερικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες.

Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης καθώς και δημόσιος απέναντι από το κτίριο.

Για υποενοικίαση του χώρου ή κάποιου δωματίου επικοινωνήστε μαζί μας στο 70002420.